Tilaus ja toimitus

Ladataan...

Kuinka paljon maksavat tilaukseni toimituskulut?

 
  Lähetyskustannukset
 


Suomi

Tilaukset
yli €50,-
0 €
Tilaukset
alle €50,-
7,90 €

 

Lisätietoa: Tuotteita ei valitettavasti voida toimittaa Ahvenanmaalle.

Suomalaisen verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Miten tilaukseni toimitetaan?

Tilauksen koon mukaan toimitamme tuotteet pakettina tai rahtina.

Pienet paketit lähetämme kuljetuspalveluilla, esim. DHL, GLS, DPD tai UPS. Kun toimitus lähetetään, saat lähetysvahvistuksen ja lähetyksen seurantanumeron. Tämä koskee varsinkin kaikkia lisätarviketuotteita.

Kuljetuspalvelu toimittaa suuremmat paketit, kuten leikkitornit ja keinut. Toimituksen ajankohta sovitaan puhelimitse katuosoitteeseen ja puretaan ilman kantoa talon eteen. Yleensä kuorma puretaan nostotrukilla. Yksittäisissä tapauksissa toimitus on purettava käsin. Tällöin pyydämme sinulta apua.

Milloin tilaukseni toimitetaan?

Toimitusaikojen tiedot ovat tuotteen omalla sivulla hinnan yläpuolelta. Nämä ajat vaihtelevat koon ja tuotteen mukaan. Yleensä useampia tuotteita tilattaessa tuotteet toimitetaan pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaan.

Kuljetuspalvelun toimittamat tuotteet, kuten leikkitornien ja keinujen, toimitetaan asiakkaan ja kuljetuspalvelun puhelimitse sopimana ajankohtana. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että ilmoittamasi puhelinnumero on oikein.

Voiko toimitusajankohtaa muuttaa kuljetusliikkeen kanssa vielä lyhyellä varoitusajalla?

Jos sinun tarvitsee muuttaa sovittua toimitusaikaa, riittää soitto meille numeroon +358 (0)75 3252 552. Tästä saattaa kuitenkin koitua säilytys- ja lisäkuluja, jotka jäävät mahdollisesti tilanteesta riippuen sinun maksettavaksesi. Jos haluat saada lisätietoja, käänny asiakaspalvelumme puoleen.

Voinko esittää toiveita toimitusajankohdasta?

Voit sopia yhdessä kuljetusliikkeen kanssa sinulle sopivasta toimitusajankohdasta. Toimitus tulisi kuitenkin sopia viimeistään 3 päivän päähän kuljetusliikkeen yhteydenotosta. Muutoin maksettavaksesi saattaa koitua tilnateesta riippuen säilytys- ja lisämaksuja.