Tietoa meistä

Ladataan...

Wickey – Create your own adventure!

Onko mitään parempaa kuin loistavat lapsen silmät? Siksi tavoitteenamme onkin saada lapset innostumaan pihaleikeistä. Tuomme laadukkaista materiaaleista valmistetun seikkailuleikkikentän suoraan kotipihalle . Kokonaisuuteen voi kuulua puinen leikkikeskus, keinuja, hiekkalaatikko ja muita mielikuvitusta ruokkivia ominaisuuksia.

90-luvun alussa toimitusjohtaja Guido Goyen myi ensimmäisen itse suunnittelemansa leikkikeskuksen. Aluksi leikkikeskuksia myytiin kaupoissa. 90-luvun lopulla Internetin yleistyessä Goyen päätti ryhtyä myymään leikkikeskuksia verkossa. Verkkokauppa menestyi loistavasti. Wickey perustettiin vuonna 2009, ja leikkikeskuksia myydään samalla kauppanimellä. Siitä lähtien Wickey on kasvanut jatkuvasti, myymme kaikkia leikkikeskuksiamme Euroopan laajuisesti verkossa, ja viime vuonna lisäsimme valikoimaamme lastensängyt.

Nyt meillä on iso joukko päteviä ja motivoituneita työntekijöitä, jotka jakavat Wickeyn toimintaperiaatteet. Työntekijäämme jakautuvat seuraaville osastoalueille: markkinointi, IT, tuotekehitys ja graafinen muotoilu, rahoitus ja henkilöstö, logistiikka, tuotanto ja myynti sekä asiakaspalvelu.

Keitä asiakkaamme ovat?

Tiesitkö, että Euroopan laajuisesti jo yli 500 000 pihalla on Wickey-leikkikeskus? Jatkuvasti kehittyvällä taitotiedolla tarjoamme sekä leikkikeskuksia yksityiskäyttöön että valmistamme standardin EN1176 mukaan testattuja leikkivälineitä julkisten alueiden leikkipaikoille. Leikkikeskuksiamme on myös päiväkotien pihoilla tai yleisillä leikkipaikoilla.

Palvelu ja ystävällisyys edellä

Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa asioissa. Ystävällinen neuvonta ja hyvä palvelu ovat meille erittäin tärkeitä. Meillä on Euroopan laajuisesti yli miljoona asiakasta, joten olemme yksi suurimmista leikkikeskusten valmistajista ja tarjoamme pitkällä kokemuksellamme pätevän neuvonnan, hyvän palvelun ja laadukkaat tuotteet.

Laatu, turvallisuus ja luotettavuus

Käytämme leikkivälineisiimme ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita ja parhaimpia puulaatuja. Lasten turvallisuus on meille erityisen tärkeää.

  • Valmistettu Saksassa
  • Tukeva ja kestävä rakenne
  • Höylätty ja viistetty massiivipuu
  • Huoltovapaa ja korkealaatuinen premium-tuote
  • Erityiset kaksiosaiset turvasuojukset
  • Turvallisuushyväksytty laatu
  • Valvottu tuotanto
  • Massiiviset kaiteet

Tilaa – kokoa – leiki!