Siksi Wickey!

Ladataan...

Siksi Wickey!

Wickeyn unelmana on innostaa lapsia leikkimään ja inspiroida heitä kokemaan omannäköisiä seikkailuita. Mielestämme paras paikka sille on oma koti. Turvallisten ja luovien pihaleikkivälineiden ja sänkyjen kehittäminen on kaiken toimintamme a ja o. Meille on tärkeää tarjota lapsille uusia, mielikuvitusta ruokkivia virikkeitä.

10 vuoden takuu

Olipa leikkivaltakuntasi aurinkoinen saari, legendaarinen kuningaskunta tai salainen paikka keskellä viidakkoa, annamme kaikille laatupuutuotteillemme 10 vuoden takuun, kun tilauksen yhteydessä hankitaan ankkurit. Hauskoihin tarvikkeisiimme tarjoamme kahden vuoden takuun.

Kyllästetystä puusta on moneksi!

Käyttämämme puu merkitsee meille samaa kuin lapsille korkealla sijaitseva oma leikkivaltakunta. Siksi arvostammekin korkeaa laatua.Ympäristönvaikutuksilta suojeleva painekyllästys antaa puulle pitkän käyttöiän ja mikä tärkeintä – se pitää arteet ja seikkailua täynnä olevat kuningaskunnat suojassa tuulelta ja tuiskulta. Turvallisia seikkailuja kaikkiin vuodenaikoihin!

Valmistettu Saksassa

Aitoja laatutuotteita kestävän kehityksen mukaisesta valmistuksesta Saksasta – mitä muuta voi enää toivoa? Seikkailijat ja tutkimusmatkailijat pääsevät tuotteidemme kautta mahtaviin seikkailuihin turvallisuutta unohtamatta! Panostamme laatuun: kaikki käyttämämme puuosat valmistetaan ja tuotetaan Saksassa.

Olemme asiakkaiden suosikki Euroopassa!

Ideat syntyvät unelmista. Siitä alkaen olemme pysyneet käsialallemme uskollisena. Valikoimastamme löytyy niin kiipeilytorneja kuin keinujakin yksityiseen ja julkiseen käyttöön. Miljoonat tyytyväiset asiakkaat kaikista Euroopan maista ovat löytäneet tuotevalikoimastamme oman aarteensa. Tule mukaan osaksi suurta Wickey-perhettämme!

Satumaisia teemamaailmoja!

Haluatko merirosvoksi suurille merille, astronautiksi avaruuteen tai viidakkoon etsimään kultaa? Wickey on tehnyt suurten ja pienten seikkailijoiden leikkiunelmista totta. Valikoimaamme kuuluu pihaleikkivälineiden, kuten kiipeilytornien, keinujen ja hiekkalaatikoiden lisäksi sänkyjä, joissa näet kaikista ihanimmat unet. Monipuolinen sänkyvalikoimamme sisältää mitä erikoisimpia lastensänkyjä. Sänkyihin ja leikkikeskuksiin on saatavana hauskoja lisävarusteita, joilla teet niistä entistä upeampia.

Turvallista leikkiä

Jotta kaikki merirosvot, tutkimusmatkailijat ja supersankarit voivat toteuttaa itseään turvallisesti, valmistamme ja testaamme leikkikeskuksemme Saksassa. Käytämme vain tarkasti valikoituja materiaaleja, kuten massiivipuuta ja laadukkaita ankkureita ja keinuhakoja. Luovan designin lisäksi kiinnitämme huomiota tuotteidemme turvalliseen rakenteeseen. Näin rennot leikit ovat samalla turvallisia.