Ladataan...

Sale

Osta leikkivälineet edullisesti netistä

Wickey Shopista löydät paljon mitä erilaisimpia leikkivälineitä lapsille. Etsiskele rauhassa parhaita löytöjä ja tarjouksia. Etsitpä sitten lastensänkyä tai leikkikeskusta – jokaiselle löytyy jotain!

Meille on kaikkein tärkeintä, että lapsilla on mahdollisuus seikkailuntäyteisiin leikkeihin. Kaikki pienet sankarimme ovat pääosassa heidän omassa mielikuvitusmaailmassaan. Samalla ainutlaatuiset tuotteemme innostavat liikkumaan ja antavat luovuudelle tilaa.

Wickey tarjoaa ympäri vuoden omaan pihaan leikkivälineet, kuten keinut ja puiset hiekkalaatikot upeisiin kampanjahintoihin. Ja tietenkin Wickeyn huippulaatuun: kaikki tarjoustuotteet, leikkikeskustarvikkeista liukumäellisiin puumajoihin, ovat laadukkaasta pitkäikäisestä painekyllästetystä puusta valmistettuja. Oma puutarha ja lastenhuone muuttuvat riemunkirjavien värien ja leikkisien yksityiskohtien myötä taianomaiseksi leikkiparatiisiksi. Klikkaile edulliset tarjouksemme läpi ja löydä alennettujen leikkikeskusten joukosta oma suosikkisi. Saat varmasti lapsesi silmät loistamaan.

Leikkikeskukset: sekä edullisia että laadukkaita

Oma leikkikeskus puutarhassa tekee leikit ulkoilmassa mahdollisiksi samoin kuin keinukilpailut kavereiden kanssa – ja todella edulliseen hintaan. Wickey järjestää myös säännöllisesti aleviikkoja. Tutustu luoviin leikkikeskuksiin, jotka on valmistettu Saksassa: On kahden keinun kiipeilytelineitä, hiekkalaatikoita ja puumajoja liukumäellä – jokaiselle perheelle sopivia löytöjä. Puiset leikkikeskuksemme, joiden tasojen korkeudet ovat 90 cm – 210 cm, sopivat eri ikäisille lapsille. Löysitkö jo itse täydellisen tarjouksen, mutta omat pienet merirosvosi haluavat välttämättä laivan ruorin tai kiipeilyaskelmat laivan seinään? Täytä seikkailijoidesi unelma! Sillä kaikki Wickeyn kiipeilytelineet on täydennettävissä edullisesti iloisen värisillä leikkikeskuslisävarusteilla. Näin merimiestesi yksilölliset leikkitarpeet tulevat täytetyiksi. Piipahda säännöllisesti katsomassa, ettei löydöt mene sinulta sivu suun.

Keinut ja hiekkalaatikot puusta

Kaikki lapset nauttivat ulkona leikkimisestä! Sukat pois jalasta ja varpaat pehmeään kultaiseen hiekkaan. Upeat hiekkalinnat odottavat rakentajaansa ja lastenkeinut vievät korkealle ilmaan. Leikkikeskuksiemme lisäksi verkkokaupastamme löytyy hienoja hiekkalaatikoita ja keinuja edulliseen hintaan. Wickey hiekkalaatikoista on saatavilla eri vaihtoehtoja: on neliönmuotoisia hiekkalaatikoita ja merimiehille hiekkalaatikkolaivoja. Koko kannattaa valita sille suunnitellun paikan ja leikkivien seikkailijoiden lukumäärän mukaan. Tilaa netistä lisäksi edullinen puinen keinu ja taio lapsellesi oma leikkiparatiisi omaan puutarhaan. Klikkaile Wickey Sale läpi, jottei sinulta mene ohitse yksikään keinujen ja hiekkalaatikoiden tarjouskampanja.

Lastensänky 200x90 cm: osta edullisesti ja kokoa itse

Kun pienet tutkijat ovat peuhanneet tarpeekseen ulkona liukumäellisessä leikkikeskuksessa, unikin maittaa. Jotta nukkumaanmeno olisi ilon aihe, tarjoaa Wickey seikkailullisten leikkikeskusten lisäksi taianomaisia lastensänkyjä. Leikkisät yksityiskohdat tekevät kerrossängystä pehmeän mukavan hyvänolonsaarekkeen. Vankkarakenteinen, käsittelemätön puu antaa lapsesi unille turvalliset puitteet. Wickey lastensängyt valmistetaan koossa 200x90 cm. Shopissa on tarjolla myös sopivia patjoja. Lapsesi tulee olemaan innoissaan saadessaan joka aamu laskea liukumäellisestä lastensängystä alas. Jotta jokaisen lapsen unelma omasta leikkisängystä voisi toteutua, tarjoamme Wickey Salessa säännöllisesti edullisia lastensänkyjä. Valikoimamme kattaa upeat käsittelemättömästä puusta valmistetut yksittäissängyt, parvisängyt ja edulliset kerrossängyt, joissa kauniit unet on taattu. Valitse sopiva teema mielikuvitusmaailmalle, niin lapsesi olo on kuin omassa satumaailmassa. Käy tutkimassa oman salapoliisisi kanssa tarjouksia ja säästä lastensänkyalessa. Tutustu nyt ja tilaa saman tien!

Vinkki: seuraa meitä Wickeyn sosiaalisen median sivuilla ja saat ensimmäisenä tietää uusista tuotteista ja tarjouksista. Vieraile säännöllisesti Facebook-sivuillamme sekä Instagramissa ja inspiroidu. Myös FATMOOSE tarjoaa lisää FATMOOSE!