Ladataan...

Liukumäet

Liukumäet yksityiseen ja julkiseen käyttöön

Kaiken kokoiset lapset pitävät liukumäistä, sillä liukuminen on huippuhauskaa! Kiipeä vain korkealle, ja pian pääsee liukumaan kavereiden tai lempipehmolelujen kanssa. Wickeyn verkkokaupasta löydät lasten leikkikeskuksen, jossa on värikäs liukumäki. Näistä leikkikeskusvarusteista lapsesi ei halua enää luopua!

Lasten liukumäet

Kiipeä leikkikeskuksen tornia ylös, laske liukumäkeä alas ja pysähdy välillä hiekkalaatikolla, ennen kuin leikki alkaa taas alusta. Suosittuja Wickeyn lasten liukumäkiä on saatavan eri pituuksilla, leikkikeskuksen tasanteen korkeuden mukaan. Valikoimaan kuuluu lukuisia liukumäkimalleja sekä yksityispihoille että julkiseen käyttöön. Etsi kiipeilytornisi varusteisiin sopiva liukumäki lapsesi lempivärissä. Jos haluat itse rakentaa keinun ja liukumäen, tai jos sinulla on jo Wickeyn leikkikeskus, löydät verkkokaupastamme taatusti täydellisen liukumäen lapsellesi.

Liukumäet julkiseen käyttöön

Jos haluat leikkikeskuksen ja liukumäen julkiselle leikkikentälle, koulun tai päiväkodin pihalle tai leirintäalueelle, olet oikeassa paikassa. Wickeyn verkkokaupasta löydät lukuisia kauniita lasten liukumäkiä, joilla voit laajentaa kiipeilytelineitä. Värikkäät HDPE-liukumäet ja erityisen vankat mallit ruostumattomasta teräksestä on sertifioitu julkiseen käyttöön, ja siksi ne ovat ihanteellisia kovaan käyttöön.

Turvallinen leikkikenttä: Kaikki julkiseen käyttöön tarkoitetut liukumäet ovat testaamia ja sertifioitu EU-standardien EN 1176-1 ja EN 1176-3 mukaan.