Ladataan...

Leikkikeskusvarusteet

Monipuoliset leikkikeskusvarusteet

Kaikki Wickeyn leikkivälineet, kuten leikkikeskukset ja puumajat, tukevat lapsesi luovuutta. Lapset keksivät itse loputtomasti leikkejä. Wickeyn leikkikeskusvarusteet tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia luoda yksilöllinen kiipeilytorni.

Yksilöllisen kiipeilytornin käytännölliset lisävarusteet

Wickeyn yksilölliset varusteet ihastuttavat lasta ja tuovat leikin riemua. Wickeyn verkkokaupassa on suuri valikoima lisäosia joka teemaan, kuten laiva, pikku putiikki tai ritarilinna. Voit luoda upean leikkipaikan muutamalla kahvalla: vaikka merirosvolaivan tai linnan, sinä päätät!

Wickeyltä löydät leikkikeskuksesi laajentamiseen mielikuvituksellisia lisäosia ja käytännöllisiä varusteita. Pikku vuorikiipeilijät käyttävät muovisia kahvoja kiipeämiseen ja kiinni pitämiseen leikkivälineissä.

Myös urheiluun löytyy verkkokaupastamme oikeat varusteet: Asenna koripallorengas ja voimistelutanko leikkikeskukseen. Niin pihasta tulee urheilukenttä, jossa kaikki kisaavat. Wickeyn leikkikeskusvarusteilla leikin riemusta nauttii koko perhe!

Värikkäitä lisäosia leikkikeskuksiin ja puumajoihin

Lapsistasi tulee suuria löytöretkeilijöitä ja seikkailijoita Wickeyn leikkikeskusten värikkäillä lisävarusteilla. Koristele yhdessä leikkiväline makusi mukaan. Kaukoputki, laivan ruori ja kello tekevät kiipeilytelineestä käden käänteessä rohkeiden kapteenien laivan. Lisää periskooppi ja megafoni, ja pian alkaa aarteenetsintä merirosvosaarella! Prinssit ja prinsessat saavat postia kuninkaalta keltaiseen postilaatikkoon, ja salaisilla agenteilla ja etsivillä on liitutaulu, johon viestit kirjoitetaan muistiin. Kaikki naapurin lapset kutsutaan paikalle keltaisella puhelimella, eikä leikin riemulla ole loppua leikkikeskuksessa! Eikä siinä vielä kaikki, sillä Wickeyn Xtra-hissistä tulee heti lasten lempileikkikalu: Nostohissin ja näppärän ämpärin avulla korkeaan torniin voidaan nostaa vettä, hiekkaa tai vaikka lempipehmolelu.

Leikkikeskuksen lisävarusteissa ei ole pelkkiä lisäosia. Wickeyn verkkokaupasta löydät hiekkalaatikot, kiipeilytelineet ja suuren valikoiman keinuvarusteita. Tilaa suoraan luova keinuistuin, joka tekee leikkikeskuksesta vieläkin yksilöllisemmän.