Ladataan...

Kiipeily ja voimistelu

Wickeyn kiipeilytorni

Kaikki lapset tykkäävät kiipeilystä ja voimistelusta. Wickeyn monipuolisilla kiipeilyvarusteilla ja upeilla voimisteluvälineillä voit itse rakentaa keinun tai laajentaa jännittävää leikkipaikkaa. Leikin riemun ja urheilu ovat lapsille sama asia, ja oikeilla ulkovarusteilla pihasta tulee huikea urheilukenttä.

Vilkkaat lapset tykkäävät tehdä uusia ennätyksiä kiipeilytelineellä kiipeillessä ja esittää uusimpia temppujaan leikkikeskuksen keinussa. Wickeyltä saat edulliset kiipeily- ja voimisteluvarusteet, jotka täyttävät kaikki toiveet. Voit laajentaa ja vaihtaa niitä lastesi toiveiden ja taitojen mukaan.

Kiipeile palomiestangolla, köysitikkailla ja kiipeilyotteilla

Olympiavoittaja, rohkea palomies tai pelastuspartion johtaja: kaikki lapset ovat pikku sankareita. Ja sankarien täytyy treenata, jotta he ovat huippukunnossa seikkailuissaan. Se käy helposti! Wickeyn verkkokaupassa on värikkäitä kiipeilyotteita, kiipeilyköysiä ja köysitikkaita, joilla pikku seikkailijat pääsevät huimiin korkeuksiin. Wickeyn köysitikkaista on saatavilla eri vaikeustasoja. Kun sankari on kiivennyt torniin, hän näkee ylhäältä lisää haasteita maassa: keinu on jälleen vapaa! Palomiestankoa pitkin pääsee pikavauhtia maahan. Wickeyn taivutettu palomiestanko on helppo asentaa kiipeilytorniin.

Voimistele pihalla rekkitangolla, trapetsilla ja voimistelurenkailla

Keinua osaa jokainen! Wickeyn jännittävät voimisteluvarusteet tekevät keinurungosta tai leikkikeskuksesta oikean sirkusmaneesin! Metallisilla rekkitangolla ja voimistelurenkailla pihalla voimistelu on huippuhauskaa. Lapsesi ihastuvat ikihyviksi, kun esittelet heille uusimmat välineet. Kiipeilytornia on helppo laajentaa yksilöllisillä voimisteluvarusteilla. Wickeyn verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat kiinnittimet voimistelurenkaiden, rekkitankojen ja kiipeilyverkkojen kiinnittämiseen. Pehmeät kumimattomme antavat lisäsuojaa pikku atleeteille.