Ladataan...

Jalustan korkeus ≥ 150 cm

Wickeyn leikkikeskukset 150–210 cm:n jalustan korkeuksilla

Wickeyn leikkikeskukset 150–210 cm:n jalustan korkeuksilla saa innokkaat leikkiijät taatusti ilahtumaan. Seikkailuja tarjoavat leikkikeskukset, paalumajat ja kiipeilytelineet tekevät omasta pihasta oikean leikkiparatiisin pienille ja isoille supersankareille. Naapurin lapset mukaan ja keinukilpailut pystyyn puisessa keinussa ja yhdessä köysitikkaita pitkin korkeuksiin. Ylhäällä mielikuvitukselle voi antaa siivet ja leikin viedä mennessään. Leikkimökki on oiva paikka salaiseen juonitteluun, heilurisilta nostaa jännityskertoimet korkealle ja aaltoileva liukumäki vie vauhdilla alas. Puuhaa riittää taatusti! Tuplakeinun vauhdit vievät korkeuksiin ja hiekkalaatikko kutsuu jättimäisten linnojen rakenteluun. Luovuus ei tunne rajoja.

Wickeyn leikkikeskukset soveltuvat yli 3-vuotiaille lapsille. Puiset leikkivälineemme suunnitellaan ja valmistetaan Saksassa. Kaikille leikkivälineille tehdään tarkka laatu- ja turvallisuustarkistus. Etenkin kestävä painekyllästetty puu on erittäin laadukasta ja kestää äärimmäisiä sääolosuhteita.

Yksilölliset puiset leikkikeskukset ja paalumajat

Verkkokaupassamme on tarjolla lukuisa määrä yksilöllisiä, puusta valmistettuja leikkikeskuksia ja puumajoja. Tutustu eri tuotesarjoihimme. Merkit Wickey Smart, Wickey Prime ja FATMOOSE ovat tarkoitettu yksityisiin pihoihin. Wickey GIANT -merkkiset leikkikeskukset taas soveltuvat julkisiin leikkipaikkoihin. Ne täyttävät DIN-normin EN 1176 vaatimukset.

Wickeyn leikkivälineistä löytyy monia eri mahdollisuuksia. Voit valita leikkikeskuksen, jossa on liukumäki tai kiipeilytelineen, jossa on liukumäki ja keinu. Rakastaako jälkikasvusi ritarileikkejä? Meiltä löytyy tähän tarkoitukseen upeita leikkilinnoja, joissa on kiipeilyseinä, heilurisilta, köysitikkaat ja useampia torneja. Yhtä suosittu on myös tunnelmallinen paalumaja, jonka jalustan korkeus on 150 cm. Paalumajoissa on tilava leikkimökki, jossa lapset voivat kertoa toisilleen jännittäviä tarinoita ja vetää henkeä seikkailujen välillä. Kun on hengähdetty voivat sankarityöt taas alkaa: paalumajasta johtavan liukumäen ansiosta alas pääsee hetkessä, ja keinuissa voi ottaa taas kunnon vauhdit. Kiipeilyotteet vievät taas pikapikaa takaisin puiseen leikkimökkiin. Erityisesti isommat lapset nauttivat Wickeyn paalumajan tunnelmasta.

Erilaisten leikkikeskusten lisäksi Wickey tarjoaa suuren valikoiman puisia hiekkalaatikoita. Valitse vain oikea koko hiekkalaatikollesi. Yhdistelmäpaketti sisältää myös sopivan kannen.

Rakenna leikkikeskuksesi itse

Yhdessä äidin ja isän kanssa ulkoilmaa rakastavat lapset pystyttävät ikioman leikkipaikan. Kokoamisohjeet ovat selkeät, joten Wickeyn lekkikeskuksen rakentaminen käy vaivattomasti. Rakennuspaketti tarvittavat painekyllästetyt puupalkit, ruuvit, suojakuvut ja lisävarusteet.

Suosittelemme, että varmistat leikkikeskuksen lisäksi ankkureilla. Käytä tähän tarkoitukseen leikkivälineelle ja pihan alustaan sopivia ankkureita. Wickeyn valikoimasta löytyy perusankkureita, maa-ankkureita ja kulma-ankkureita eri versioina. Ne tulee kiinnittää leikkivälineen puupalkkeihin ja valaa betoniin. Jotta leikkivälineen alla oleva maa antaisi riittävän putoamissuojan, käytä putoamisalustaa.

Leikkivälineet ovat loputtomasti laajennettavissa

Wickey tarjoaa myös mahdollisuuden laajentaa jo olemassa olevaa leikkikeskusta tai kiipeilytelinettä erilaisin lisävarustein ja leikkivälinein. Leikkivälineemme on suunniteltu sellaisiksi, että ne voi rakentaa jatkoksi esimerkiksi leikkikeskuksen keinuun. Myös kiipeilytelinetarvikkeet, kuten lasten teleskoopin, koripallokorin tai sireenin voi asentaa helposti leikkivälineeseen.

Keinumiseen meillä on valittavana erilaisia istuimia, jotka lisäävät keinumisen iloa. Valikoimastamme löytyy niin vauvankeinuja, klassisia lastenkeinuja kuin jännittävämpiä verkkokeinujakin. Jokaiselle keinujalle on verkkokaupassamme varmasti jotakin.

Vinkki: Kannattaa käydä vilkaisemassa alesivumme verkkokaupassa. Voit tehdä siellä edullisia löytöjä, kuten leikkikeskuksia alehintaan. Hyödynnä upeat alennukset. Lisää jännittäviä leikkikeskuksia ja puumajoja löydät FATMOOSElta!