Ladataan...

Jalustan korkeus ≤ 120 cm

Leikkikeskukset isoille ja pienille: Jalustan korkeudet 90–120 cm

Wickey-leikkikeskus muuttaa pihanne jännittävien seikkailujen leikkipaikaksi. Leikkikeskukset, joiden jalustan korkeus on 90–120 cm soveltuvat niin pienille kuin isommillekin lapsille, joten leikit seuraaville vuosille ovat taatut. Wickeyn verkkokaupasta löytyy leikkeihin leikkilinnoja ja ritarilinnoja, joten jokaiselle lapselle löytyy varmasti oma suosikki leikkikeskusten ja leikkimökkien joukosta. Mielikuvituksellinen designimme ja lukuisat mallivaihtoehdot tekevät perheen oman suosikin löytämisestä Wickeyn upeiden leikkikeskusten joukosta helppoa.

Yksilölliset leikkikeskukset omaan pihaan

Laatu- ja turvatarkastetut Wickeyn puiset leikkikeskukset ilahduttavat lasta ja keräävät katseita. Leikkikeskukseen kiipeäminen käy kuin leikki. Värikkäät kiipeilyotteet, jotka on kiinnitetty kiipeilyseinään ja kiipeilytikkaisiin, ovat suorin tie ylös. Ja ylhäältä ei muuta kuin vauhdikkaasti liukumäkeä pitkin alas pehmeälle nurmikolle tai maahan levitetylle putoamissuojalle. Useissa leikkikeskuksissa on lisäksi kaksi keinua, joten aika ei koskaan ehdi käydä pitkäksi. Hiekkaa lapioidessa lasten mielikuvitus pääsee valloilleen. Puinen leikkimökki tarjoaa taas lapsille omaa rauhaa. Siellä ne todelliset sankaritarinat kerrotaan!

Wickey tarjoaa leikin riemua ja tekee paikasta kuin paikasta oikean mielikuvituksen tyyssijan, olipa sitten kyseessä ikioman pihan tai julkisen paikan leikkikeskus. Valitse vain oma suosikkisi lukuisten kiipeilytelineiden, paalumajojen ja lasten leikkitornien joukosta. Lapset tulevat rakastamaan ulkona leikkimistä.

Wickey kompaktit leikkikeskukset soveltuvat hyvin myös pieniin pihoihin. Haluatko täysin yksilöllisen leikkikeskuksen? Silloin olet Wickeyllä juuri oikeassa paikassa. Kaikki puiset leikkikeskuksemme on suunniteltu niin, että ne voi koota eri tavoin ja valita lisätarvikkeet laajasta väriskaalasta. Lopputuloksena on persoonallinen leikkipaikka. Valitsitpa puumajan, kiipeilytelineen tai klassisen leikkikeskuksen, jossa on keinu ja liukumäki, pääsevät kaikki leikkijät 90–120 cm:n jalustan korkeudessa nauttimaan vauhdikkaasta menosta.

101 Lisätarvikkeet puisiin kiipeilytelineisiin

Merirosvolle kaukoputki, urheiluintoiselle koripallokori ja liitutaulu pikkutaiteijalle – hienot lisätarvikkeet piristävät puista leikkikeskusta tai kiipeilytelinettä tarjoten lapsille yksilöllistä leikin iloa. Lisätarvikkeet eivät ainoastaan näytä hyviltä, vaan ne myös tukevat lapsen luovuutta. Täydennä leikkikeskusta esimerkiksi Wickeyn keinuilla, tuplakeinuilla, rekkitangoilla ja hiekkalaatikoilla. Pienet nauttivat suurista seikkailuista!

Hanki Wickeyn edullinen leikkikeskus

Jotta Wickeyn uuden leikkikeskuksen rakentaminen kävisi kätevästi, toimitetaan tilauksen mukana aina selkeät asennusohjeet. Lasten turvallisuus on meille ykkösasia. Sen vuoksi panostamme laatuun ja pitkäikäiseen puuhun. Kiipeilytornimme ja leikkimökkimme ovat kestävää massiivipuuta. Puu on painekäsiteltyä puuta, mikä tekee siitä erityisen säänkestävän. Puun lisäkäsittely ei ole tarpeen. Jotta leikkikeskuksemme kestäisivät villiäkin menoa, on verkkokaupassamme laaja valikoima eri alustoihin tarkoitettuja ankkureita. Turvavalikoiman viimeistelvät putoamisalustat.

Tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja oman yksilöllisen pihaleikkivälineen ja ensiluokkaisen leikkiunelman luomiseen. Ota hetki aikaa ja tutustu ulkoleikkivälineidemme runsaaseen tarjontaan.