Ladataan...

Lastensängyt

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Valitettavasti sänkyjä ei tällä hetkellä ole myynnissä.

Lukuisia erilaisia lastensänkyjä

Wickeyn verkkokaupasta löydät ulkoleikkivälineet ja edulliset lastensängyt, jotka täyttävät kaikki toiveet. Lapset kasvavat nopeasti, ja pian pinnasängyn tilalle pitää ottaa lastensänky. Lastensänky on lastenhuoneen sydän. Wickeyn mielikuvituksellisissa lastensängyissä ei vain nukuta, vaan koetaan upeita satumaisia seikkailuja.

Yksityiskohtaisen pystytysohjeen ja laadukkaan puun ansiosta saat nopeasti pystytettyä leikkisängyn. Yhden hengen sängyt, parvisängyt tai kerrossängyt – Wickeyllä on kattava valikoima yksilöllisiä sänkyjä. Valittavanasi on useita erilaisia malleja ja teemoja, kuten kilpa-ajaja, palokunta ja prinsessa. Wickeyn lastensängyillä luot lastenhuoneesta lasten ehdottoman lempipaikan!

Parvisängyt ja kerrossängyt

Parvisängyt ovat erittäin käytännöllisiä etenkin pienissä huoneissa, sillä ne säästävät tilaa, ja lapsilla on enemmän tilaa leikkimiseen. Wickeyn parvisängyissä nukkumapaikka yhdistyy leikkipaikkaan: Sängyn alle voidaan rakentaa upeita luolia tai levätä parvella. Herääminen on hauskaa, kun parvisängyn liukumäkeä voi liukua nopeasti alas.

Monilapsisille perheille sopivat erinomaisesti Wickeyn kerrossängyt. Wickeyn kerrossängyissä sisaruksen nukkuvat yhteisessä lastenhuoneessa erityisen hyvin. Yhdessä on kiva uneksia mielikuvitusmaailmoissa, ja kerrossängyn jännittävät yksityiskohdat ja nokkela muotoilu tekevät siitä sisarusten lempipaikan. Luo yhdessä lasten kanssa vertaansa vailla oleva seikkailusänky leikkimistä, nukkumista ja mielikuvitusmaailmoja varten.

Sängyt parhainta laatua

Lapsesi terveys ja turvallisuus ovat Wickeyn korkein prioriteetti. Siksi käytämme sänkyjemme valmistamiseen Saksassa ainoastaan käsittelemätöntä ja puhdasta kuusta ja mäntyä, ei mitään puristepuuta tai vaneria. Näin voimme taata, että lastensänkyjemme laatu on korkea ja käyttöikä pitkä. Tilaa kerrossänky ja patja mukavasti Wickeyn verkkokaupasta, niin hyödyt edullisista hinnoista. Verkkokaupassa on suuri valikoima lastensänkyjä, leikkikeskuksia, hiekkalaatikoita ja varusteita, jotka ihastuttavat lapsia.

Tiesitkö, että... Wickeyn lastensängyt voidaan koota peilikuvana ja erilaisina versioina. Se on erityisen kätevää, jos haluat vaihtaa lastenhuoneen järjestystä tai muutat uuteen asuntoon!