Laatu ja takuu

Ladataan...

Kuinka pitkä on Wickey-leikkivälineiden takuuaika?

Olemme vakuuttuneita käyttämämme puun laadusta. Tämän vuoksi annamme kaikille puisille Wickey-leikkivälineille 10 vuoden takuun (katso alla oleva takuuselvitys).

Minkälainen on Wickey-leikkivälineiden laatu?

Kaikki Wickey-leikkikeskukset on kehitetty turvallisuuteen, pitkäikäisyyteen, vakauteen, ympäristöystävällisyyteen ja tietenkin myös leikin riemuun perustuen. Ja tietenkin lapsesi turvallisuus on etusijalla. Leikkikeskusten valmistusta valvotaan alusta lähtien. Valmistuksen jälkeen suoritetaan tiukka laatutarkastus, joka kattaa kaikki turvallisuuteen liittyvät alueet. Kaikkien leikkivälineiden kaikki ruuvit voidaan suojata mukana toimitetuilla suojuksilla, niin etteivät ne aiheuta loukkaantumisvaaroja.

Onko toimitetuissa palkeissa jo valmiiksi poratut reiät?

Wickey-leikkikeskukset ovat erittäin tukevia, koska ne kiinnitetään mukana toimitetuilla järeillä 10mm n puuruuveilla. Monet Wickeyn leikkikeskusten, keinujen, leikkimökkien ja hiekkalaatikoiden tolpat ja palkit ovat esiporattuja, jotta niiden kokoaminen on sinulle mahdollisimman yksinkertaista. Osassa yhdyspalkeissa ei ole esiporausta, jotta voidaan taata puun optimaalinen sovitettavuus. Koska puu on ”liikkuva luonnon raaka-aine”, osat palkeista voidaan porata ja asentaa vasta, kun leikkiväline kootaan pihalla.

Kuinka ympäristöystävällisiä Wickey-leikkikeskukset ovat?

Wickey-leikkikeskukset valmistetaan puusta, joka on peräisin PEFC 04-21-02001-4-100000001-sertifikaatin mukaan metsien kestävää hoitoa noudattavista metsistä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaista kaadettua puuta kohti istutetaan uusi puu.

Kuinka pitkäikäisiä ovat Wickey-leikkikeskukset?

Kaikki Wickey-leikkivälineet on valmistettu painekyllästetystä männystä tai kuusesta. Näin puuta suojataan ilman vaikutuksilta, puuta tuhoavilta sieniltä sekä pinnalle kasvavalta homeelta ja puuta tuhoavilta hyönteisiltä. Painekyllästys tekee leikkitornista erittäin pitkäikäisen.

Voinko laajentaa Wickey-leikkikeskusta?

Wickey-leikkikeskusten mukana toimitetaan lisävarusteita: keinuistuimet, liukumäki, ruori, köysitikkaat, periskooppi tai muita lisävarusteita. Useimpiin Wickey-leikkikeskuksiin voidaan rakentaa myös hiekkalaatikko. Eri rakennusosilla ja lisävarusteilla voit laajentaa jokaista leikkikeskusta, ja näin lapsesi vielä enemmän iloa leikkeihin.

Kaikki tiedot ovat suosituksia.

Takuuselvitys

Takuun myöntäjä, Wickey GmbH & Co. KG (jäljempänä: Wickey), antaa asiakkailleen 10 vuoden kestävyystakuun ostoksen kaikille puuosille, joka rajoittuu tarjouksessa ilmoitettuun toimitus- ja lähetysalueeseen. Takuu sisältää Wickeyn vastuun ostoksen puuosien sääolosuhteista johtuvan mädäntymisen vaikutuksista, jotka ilmenevät vaaranvastuun siirtymisen jälkeen takuun keston aikana. Takuu raukeaa, jos asiakas itse tai kolmas osapuoli aiheuttaa puuosien virheet virheellisestä puuosien asennuksesta johtuen, tai jos puuosien vauriot johtuvat epäasianmukaisesta käytöstä tai säilytyksestä itse asiakkaan tai kolmannen osapuolen toimesta, asiakkaan itse tai kolmannen osapuolen aiheuttamasta ilkivallasta, puulle tyypillisistä ominaisuuksista tai myrskyvaurioista. Takuuaika alkaa tuotteen vastaanotosta. Kuluttajien lakisääteisillä oikeuksilla (takuulainsäädäntö sekä peruutus) ei ole vaikutusta takuuseen.

Asiakkaan tulee esittää takuuvaatimukset seuraavaan osoitteeseen:
Wickey GmbH & Co. KG
Franz-Savels-Straße 69
52538 Gangelt / Saksa

Ostajan on lähetettävä takuuvaatimuksessa Wickeylle kuvia ostoksen puuosien virheistä sekä kyseisen laskun kopio tai eBayn tarjouksen tuotenumero postitse tai sähköpostitse, jotta Wickeyn on helpompi määrittää ja käsitellä vaatimus. Asiakkaalle korvataan takuutapauksessa ostoksen virheelliset puuosat ilmaisella toimituksella.

Jos kyseessä ei ole vastuu- tai takuutapaus, Wickey pidättää oikeuden takuutapauksen puitteissa syntyneiden kulujen korvaukseen asiakkaalta.

Takuuselvityksen loppu