Ladataan...

Keinuvarusteet

Keinuistuimet

Oletko jo löytänyt keinurungon tai sopivan leikkikeskuksen Wickeyltä? Nyt puuttuvat vain oikeat varusteet. Wickeyn keinuvarusteista löydät sopivat keinuistuimet kaiken ikäisille lapsille: vauvakeinut, lastenkeinut ja voimisteluvälineet. Jos sinulla on useita lapsia, voit ripustaa erilaisia keinuistuimia, joista lapsesi pitää. Wickeyltä löydät keinut jopa neljälle lapselle.

Laadukkaat keinuvarusteet tekevät keinusta pihan katseenvangitsijan. Valitse päheä rengaskeinu, värikkäät mielikuvituskeinut tai perinteisen keinurungon ja puisen keinuistuimen yhdistelmä. Wickeyn keinuvarusteiden laadun huomaa jo päältä päin.

Vauvakeinut perheen pienimmille

Vauvat pitävät keinumisesta erityisen paljon. Liike ja raikas ilma tuovat lapselle paljon iloa. Yhtä tärkeää on, että lapsi istuu keinuessaan turvallisesti ja vakaasti. Voit valita lapsellesi sopivan keinuistuimen aivan oman makusi mukaan. Kaikki Wickeyn vauvakeinut ovat turvallisia ja erityisen mukavia. Esimerkiksi puinen vauvakeinu on ihanan pehmeä ja kauniin luonnollinen. Erityisen suosittuja ovat säädettävät Wickeyn vauvakeinut. Voit mukauttaa niitä samalla kun lapsi kasvaa, kunnes vauvakeinusta tulee pikkulasten keinu.

Lastenkeinut pikku seikkailijoille

Erityisen jännittävää tulee, kun lapsi täyttää 3 vuotta, sillä Wickeyn lastenkeinuista on useita eri versioita. Mistä lapsesi pitää eniten? Luovalla eläinkeinulla tai Wickeyn hevoskeinulla pikku seikkailijat keinuvat mielikuvitusmaailmaan. Suuressa verkkokeinussa on tilaa usealle lapselle, ja lisäksi siinä voi keinua maaten tai seisoen. Erottamattomat sisarukset tai parhaat ystävät keinuvat yhdessä mukavassa gondolikeinussa, ja pikku kiipeilijät iloitsevat erityisesti voimisteluvälineistä, kuten voimistelurenkaista ja trapetsista. Wickeyn keinuistuinten valikoimasta löytyy sopiva kaikille lapsille.

Keinuistuimet julkisille leikkikentille

Myös julkiseen käyttöön tarkoitetuille alueille Wickey tarjoaa mielikuvituksellisia vauva- ja lastenkeinujen istuimia sekä voimisteluvälineitä. Keinuvarusteet julkiseen käyttöön täyttävät eurooppalaisen leikkikenttästandardin EN 1176, ja sopivat siten käytettäväksi kouluissa, päiväkodeissa ja julkisilla leikkikentillä. Wickeyn keinuistuin julkisille leikkikentille kestää erityisen hyvin sääolosuhteita ja ilkivaltaa. Keinuhaat on myös testattu ja erityisen vakaat ja turvalliset.

Keinuistuimen kiinnittäminen

Keinurunko on pystytetty, vain keinuistuin puuttuu, ennen kuin lapset pääsevät keinumaan. Valitsemasi Wickeyn keinun asennat muutamalla liikkeellä. Keinuistuimen mallista riippuen voit valita yhden keinukiinnittimen ja karabiinihaat tai yhden keinuhaan. Keinukiinnitin kiinnitetään kantavan palkin ympärille. Keinuhaka kiinnitetään poraamalla reikä palkkiin.

Yksinkertainen keinurunko, keinu ja liukumäki tai koko leikkikeskus: Wickeyllä on lukemattomia mahdollisuuksia luoda lapsille seikkailuleikkikenttiä. Vieläkin upeampia leikkivälineitä löydät myös FATMOOSElta!

Vinkkimme: Jotta turvallisuus voidaan taata kaikkein hurjimmissakin seikkailuissa, suosittelemme asettamaan putoamissuojamatot kovalle alustalle keinun ympärille ja leikkikentälle.