Ladataan...

Keinut

Puukeinut

Oma keinu pihalla täyttää lasten kaikki unelmat. Wickeyn puukeinussa lapsilla on huippuhauskaa. Lastenkeinussa kaiken ikäiset lapset viihtyvät yhdessä sisarustensa tai kavereidensa kanssa omalla pihalla.

Keinurungot

Wickeyn keinurungoissa parasta on, että ne voi pystyttää ja laajentaa kuten haluaa. Eri pystytysmahdollisuuksilla saat vuosikaupalla hupia Wickeyn lastenkeinuissa. Vauvakeinu voidaan helposti vaihtaa lasten keinuistuimeen kolmen vuoden iästä lähtien. Kun lapset kasvavat ja rohkaistuvat, keinuja voi laajentaa esimerkiksi voimisteluvälineillä. Tietysti kaikki lapset haluavat keinua: Suuressa verkkokeinussa tai mukavassa kaksoiskeinussa myös sisarukset tai naapurin lapset sopivat keinumaan.

Puinen keinurunko on kaunis ja luonnollisen näköinen, ja sen vankat palkit tuovat tarvittavaa turvaa. Ankkurit, joilla keinurunko kiinnitetään betonilla maahan, takaavat vakauden hurjimmissakin vauhdeissa. Painekyllästettyä puuta ei tarvitse käsitellä. Palkit pysyvät turvallisina ja vakaina joka säällä ja kaikissa leikeissä. Keinurunko on nopea pystyttää yksinkertaisen asennusohjeen avulla. Valitse sopiva keinuistuin, joka on helppo kiinnittää keinukiinnittimillä. Ja sitten keinumaan!

Keinumallit

Valitse keinurunko sen mukaan, miten paljon tilaa pihallasi on lasten leikkivälineille. Pienikokoinen Aero Star -pihakeinu sopii pienillekin pihoille. Jos tilaa on paljon, voit pystyttää suoraa keinun ja liukumäen: Wickey Smart -keinurungossa on lasten ihastukseksi kaksoiskeinu, aaltoliukumäki ja kiipeilytikkaat. Etsitkö perinteistä keinurunkoa? Silloin yksi mahdollisuus on Wickeyn SkyBob-puukeinu, jota on saatavissa kahdessa koossa.

Wickey keinujen laajentaminen

Lapsi leikkii pihalla Wickeyn keinussa vuosikausia, ja keinu kasvaa lapsen mukana. Keinuistuinta voi mukauttaa mukavasti lasten iän, lukumäärän ja perheen mieltymysten mukaan. Perheen pienimmille keinuvarusteista löytyy säädettäviä vauvakeinuja. Koska lapset kasvavat nopeasti, Wickeyn vauvakeinut voidaan mukauttaa helpoilla asetuksilla lasten koon ja taitojen mukaan. Kolmesta vuodesta ylöspäin voidaan asentaa lastenkeinuistuin. Wickeyllä on suuri valikoima edullisia ja laadukkaita keinuistuimia: Haluatko perinteisen keinulaudan, verkkokeinun, rengaskeinun tai ehkäpä mielikuvituksellisen hevoskeinun? Jos useampia lapsia haluaa keinua yhtä aikaa, vaihtoehtoina on joko suuri verkkokeinu tai gondolikeinu, jossa kaksi lasta voi keinua vastapäätä. Saatavilla on myös urheilulaajennuksia. Molempien keinujen tilalle voidaan helposti vaihtaa puinen trapetsi tai voimistelurenkaat. Ole luova ja pystytä keinu itse lapsesi toiveiden mukaan.

Tiesitkö, että... Wickeyn verkkokaupassa löydät aina sopivat keinuvarusteet, jotka takaavat turvallisuuden ja keinumisen riemun. Varusteisiin kuuluvat monipuoliset keinuistuimet ja voimisteluvälineet sekä suuri valikoima keinukiinnittimiä, maa-ankkureita ja putoamissuojamattoja. Pihan keinurunkoa täydentää helposti hiekkalaatikko, liukumäki tai kokonainen leikkikeskus. Rakenna lapsillesi ainutlaatuinen seikkailuleikkikenttä, ja näet heidän nauravan silmät loistaen leikkiessään.