Ladataan...

Julkiset leikkikentät

Leikkikeskukset ja kiipeilytelineet julkisille leikkikentille

Perheet arvostavat julkisia leikkikenttiä – niissä lapset voivat leikkiä ja kiipeillä mielensä mukaan ja saada samalla uusia kavereita. Leirintäalueella, päiväkodissa tai puistossa: Perheet, joilla on pieniä lapsia, viihtyvät kaikkialla, missä on julkiseen käyttöön tarkoitettuja leikkivälineitä. Testaa ja sertifioi julkiseen käyttöön tarkoitetut leikkikenttävälineet EU-standardin EN 1176 mukaisesti. Wickeyllä on suuri valikoima julkiseen käyttöön tarkoitettuja sertifioituja leikkikeskuksia ja vakaa keinurunko. Ne kestävät erittäin hyvin eri sääolosuhteita, ilkivaltaa ja suuria lapsimääriä.

Wickeyn verkkokaupassa on telineeseesi sopivia ammattimaisia leikkivälineitä. Wickeyn kiipeilytorni on upea massiivipuusta valmistettu malli, jossa on liukumäki ja keinu. Sen hinta–laatusuhde on erittäin hyvä näin laadukkaalle tuotteelle. Hotellin tai ravintolan houkuttelevuutta voidaan kohentaa julkiseen käyttöön tarkoitetulla keinulla tai leikkikeskuksella, jossa on liukumäki. Leikkikenttä antaa vanhemmille mahdollisuuden rentoutua lasten kiipeillessä ja keinuessa. Samalla lapset kehittävät taitojaan ja saavat uusia kavereita.

Wickeyn PRO-leikkikeskukset

PRO-leikkikeskussarjamme on kehitetty erityisesti julkisten leikkikenttien tarpeisiin. Leikkikenttävälineemme ovat täysin modulaarisia, joten leikkikenttä voidaan rakentaa yksilöllisesti. Vakaat puutolpat takaavat, että suuretkin lapsijoukot voivat leikkiä turvallisesti. PRO-kiipeilytornit kestävät kaikki myrskyt, lumen, sateen ja auringon. Wickeyn PRO-leikkikeskusten ainutlaatuinen malli ihastuttaa sekä lapsia että vanhempia.

Tässä ovat leikkikeskukset, jotka sopivat ravintolaan, hotelliin tai kunnan julkisiin tiloihin. Vino GIANT Villa -leikkitalo sopii hyvin päiväkotien ja peruskoulujen pihoille, sillä 100cm tasanteen korkeudella myös pienimmät lapset pääsevät kiipeämään pikku askelin. Jos haluat monipuolisen leikkikeskuksen koulun pihalle tai leirintäalueelle, vakaa GIANT Kingdom -leikkikeskus on optimaalinen valinta. Tässä leikkikeskuksessa on paljon tilaa suurille lapsiryhmille, koska siinä on useita torneja, keinusiltoja ja hiekkalaatikoita. Se sopii myös erinomaisesti säännölliseen käyttöön. Wickeyltä löydät julkiseen käyttöön tarkoitetut yksilölliset leikkikeskukset liukumäkien ja hiekkalaatikkojen kanssa. PRO-leikkikeskussarja on laatu- ja turvatarkastettu EU-standardin EN 1176 mukaan.

Melkein kaikki GIANT-leikkikeskukset voidaan ostaa keinurungon kanssa tai ilman keinurunkoa. Keinullisella G-Force -mallilla saat lisää keinumisen riemua, kun taas perusmallit mahtuvat pieneen tilaan. Täydennä GIANT-kiipeilytelinettä G-Force-keinulla ja sertifioiduilla lisävarusteillamme, kuten liukumäellä tai palomiestangolla, ja pian leikkikentällä on kaikki välineet, joista lapset pitävät.

Keinuvarusteet julkisille leikkikentille

Kaikki lapset pitävät keinumisesta! Wickeyn monipuolisissa keinuistuimissa kaikki lapset kokevat upeita seikkailuja julkisella leikkikentällä. Asenna erityisesti julkiseen käyttöön tarkoitettu ja EU-standardin EU 1176 sertifioitu vauvakeinuistuin tai vankka verkkokeinu, jossa useita lapsia voi keinua yhtä aikaa. Wickeyn verkkokaupasta löydät myös kaikki suositut mallit, kuten Design Longi -keinuistuimen. Kun olet löytänyt suosikkikeinuistuimesi, tarvitset asennukseen sopivat keinuhaat. Wickeyn verkkokaupassa on suuri valikoima keinuhakoja upeiden keinuvarusteiden turvalliseen kiinnittämiseen.

Sertifioidut leikkikeskusvarusteet julkiseen käyttöön

Wickeyn verkkokaupassa on sertifioitujen keinujen ja liukumäkien lisäksi tulisinkityt keinuhaat, joilla voidaan tehdä turvalliset kiinnitykset keinutelineen yläpalkkiin. PRO-leikkikeskus on ankkuroitu maahan turvallisesti ja vakaasti kulma-ankkureilla, jotka on testattu EU-standardin 1176 mukaan. Lisäksi voit laajentaa leikkikeskustasi julkiseen käyttöön tarkoitetuilla sertifioiduilla lisävarusteilla, kuten kahvat, kiipeilyotteet, palomiestangot ja hissit. Leikkikentästäsi tulee vieläkin kiehtovampi niin isommille kuin pienemmille lapsillekin.