Ladataan...

Hiekkalaatikot

Valitettavasti hiekkalaatikoita ei tällä hetkellä ole myynnissä.

Lasten hiekkalaatikot

Wickeyn hiekkalaatikko on täydellinen pihaleikkiväline ulkoleikkeihin, ja lapset leikkivät sillä mielellään. Wickeyn laadukkaat puiset liukumäet on helppo rakentaa yhdessä iltapäivässä. Täytä hiekalla, ja leikin riemu pääsee vauhtiin. Hiekkakakkuja, hiekkalinnoja, salaisia tunneleita – hiekkalaatikolla syntyy jännittävä leikkipaja, ja lapset ovat pajan mestareita!

Kokeile ja vakuutu Wickeyn hiekkalaatikoista. Puuhiekkalaatikkomme ovat erityisen vakaata laatua ja vankan näköisiä. Kun pihalla on oma hiekkalaatikko, voit katsoa lasten perään keittiön ikkunasta. Hiekkakakkuja voi leipoa aina kun huvittaa. Voit peittää hiekkalaatikon kätevästi tai valita heti Wickeyn verkkokaupasta kannellisen hiekkalaatikon. Leveällä reunalla voi istua niin lapsi kuin aikuinenkin yhteisten leikkien aikana. Lastesi kaverit ja naapurin lapset pitävät myös hiekkalaatikosta! Voit myös yhdistää mielesi mukaan hiekkalaatikon edullisiin leikkikeskuksiimme. Silloin lapset voivat kiipeillä, laskea mäkeä ja keinua kavereiden kanssa.

Puinen hiekkalaatikko

Wickeyn puinen hiekkalaatikko on saatavana useassa eri koossa. Valitse hiekkalaatikon koko pihan pinta-alan tai lasten lukumäärän mukaan. Jos perheessä on paljon lapsia tai jos pihalla käy paljon vierailijoita, kannattaa valita suurempi malli. Niin jokaisella pikku rakennusmestarilla on tilaa hiekkalinnalleen!

Erityisen kaunis ratkaisu, joka pitää hiekkalaatikon puhtaana, on kannellinen hiekkalaatikko. Viihtyisät selkänojalliset istuimet taitetaan vain sisään, niin niistä saadaan kansi. Kissoilla, linnuilla tai muillakaan eläimillä ei ole mahdollisuutta päästä hiekkaan, joten säästät paljon aikaa vaivalloiselta puhdistamiselta. Lisäksi puukeinu hiekkalaatikon vieressä tekee pihasta lasten lempileikkipaikan.

Hiekkalaatikon lisävarusteet

Hiekkalinnan rakentaminen on huippuhauskaa, mutta niin on myös leikkiminen ja hyppiminenkin. Jotta lapset voivat leikkiä Wickeyn hiekkalaatikolla turvallisesti ja itseään loukkaamatta, verkkokaupassamme on myös hiekkalaatikon kulmasuojia. Muoviset vihreät kulmakuvut sopivat kaikkiin kulmiin, ja niitä saa Wickeyn verkkokaupasta kätevissä 4 kappaleen pakkauksissa.

Ehdotuksemme: Jotta ulkoleikeistä tulisi vieläkin hauskempia, valikoimassamme on upeita keinurunkoja. Saat yksilölliset keinut Wickeyn upeilla keinuistuimilla.