Ladataan...

Citylife

Lasten leikkikeskukset pihalla

Oma leikkikeskus omalla pihalla on taatusti paras lahja lapselle. Mukava leikkitalo, urheilullinen kiipeilyteline tai perinteinen leikkikeskus, jossa on liukumäki ja keinu. Lapset ja heidän mieltymyksensä ovat erilaisia, ja Wickeyn leikkikeskuksista löytyy sopiva joka makuun.

Kiipeilytelineestä riittää lapsille leikin riemua vuosikausiksi. Massiivipuusta valmistetut leikkikeskukset ovat erityisen vankkoja, ja ne kestävät kaikki tuulet ja säät. Vahvat palkit ovat ihanteellisia lapsiryhmien leikkeihin, esimerkiksi lasten synttärijuhlissa. Intiaanit, prinsessat ja villieläimet – Wickeyn leikkikeskus ja hiekkalaatikko sopivat täydellisesti joka leikkiin. Lasten mielikuvituksella ei ole rajoja. Suuri leikkikeskusvarusteiden valikoima antaa luovuudelle siivet: Laajenna ja täydennä Wickeyn leikkikeskustasi yksilöllisesti kaiken ikäisten lasten keinuistuimilla ja värikkäillä leikkivälineillä.

Laadukkaat ja edulliset leikkikeskukset

Wickeyn lasten leikkikeskuksissa ensisijaisina ovat aina leikin riemut ja paras turvallisuus. Puupalkit valmistetaan laadukkaasta puusta. Lisävakautta antavat mukana toimitettavat puuruuvit. Ruuvit voidaan peittää suojuksilla. Ruuvisuojus takaa lapsen turvallisuuden. Wickey varmistaa parhaan laadun: Leikkikeskusten tuotantoa valvotaan ammattimaisesti, ja ennen lähetystä suoritetaan perusteellinen laaduntarkastus.

Tuotannossa ajatellaan tietenkin myös ympäristöä. Leikkikeskuksissamme käytetään itä- ja keskieurooppalaista kuusi- ja mäntypuuta, joka on peräisin kestävästi hoidetusta metsästä. Pitkäikäisyyttä ja kestävyyttä tuo Tanalith E 3475 -painekyllästys, joka painetaan puuhun veden kanssa. Leikkikeskuksen tai leikkitalon maalausta ja lakkaamista ei siten tarvita.

Kiipeilytornejamme on saatavana eri koko- ja hintaluokissa. Lukuisista erikoistarjouksistamme on paljon iloa niille, jotka etsivät edullista leikkikeskusta. Ympäri vuoden löydät jännittäviä alennuksia Wickeyn verkkokaupasta. Upeita tarjouksia ja lisätietoja on myös sosiaalisen median sivustoillamme.

Suuri valikoima Wickeyn leikkikeskuksia

Wickeyn verkkokaupasta löydät valtavan valikoiman upeita leikkikeskuksia. Niitä on kaikille ulkoalueille, suurina ja pieninä: Wickey tarjoaa lapsille ihania pihaleikkimahdollisuuksia. Lapsilla on mukavaa leikkitalossa tai puumajassa. Kaikki leikkikeskukset tukevat lapsen koordinaatiokykyä ja liikkuvuutta. Wickeyn leikkikeskukset, joissa on liukumäki tai keinu, sopivat yli kolmivuotiaille lapsille. Lapset laskevat innoissaan liukumäkeä alas monipuolisista kiipeilytorneistamme, joiden tasanteiden korkeus on 90-120cm, ja keinuvat keinuissa aina, kun vain voivat. Hieman vanhemmat lapset kiipeävät mielellään leikkikeskuksissa, joiden tasanteiden korkeus on 150-210cm. Tilavalla pihalla voit rakentaa Wickeyn Smart King -leikkikeskuksesta kuninkaallisen linnan lapsille. Wickey tarjoaa suuren valikoiman upeita seikkailuja ja uusia seikkailuja. Valittavanasi on: Vauvakeinut, verkkokeinut sekä urheilulliset lisävarusteet, kuten pesäpallokori ja trapetsi. Wickey tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia luoda seikkailuleikkipaikka lukuisilla lisävarusteilla!

Rakenna itse leikkikeskus

Ennen kuin valitset unelmien leikkitalon tai kiipeilytornin ja tilaat sen verkosta, suosittelemme tutkimaan pihan maaperän. Siitä riippuu, millainen maa-ankkuri tarvitaan kiinnitykseen. Leikkivälineen vakaus paranee, kun alustan epätasaisuudet tasoitetaan. Jotta paras mahdollinen vakaus ja turvallisuus voidaan taata, Wickey suosittelee ankkuroimaan leikkikeskuksen tai kiipeilytelineen ja kiinnittämään ankkurit betonilla maahan. Lisäsuojaa saat asettamalla pehmeät putoamissuojamatot maahan. Tarkasta, ettei tilauksestasi puutu mitään heti, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja ennen kuin aloitat pystyttämisen. Tee tarkastus heti toimituksen jälkeen. Jos sinulla on vielä käyttämäämme puuta koskevia kysymyksiä, löydät vastaukset Usein kysytyistä kysymyksistä. Leikkikeskuksen rakentaminen itse on hauskaa koko perheelle!

Vinkkimme: Myös silloin, kun leikkikeskuksen asentaminen ei edellytä erityistaitoja, suosittelemme pystyttämään sen kahden henkilön voimin. Halutessasi voit myös käyttää leikkikeskusten asennuspalveluamme. Lisää leikkikeskuksia, joissa on liukumäki, löydät myös FATMOOSE!